Lost your password?
Konečně! První výhra v sezóně, Přípravky vstoupily do soutěží PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Středa, 05 Září 2018 11:23

OP muži 

TJ Sokol Stará Červená Voda - FK Mikulovice  4 : 3 (2 : 2)

Branky: 24. a 32. Lučan, 46. Žák, 90. z pen. Juhaňák - 37. a 82. Kocourek, 7. Lukáč

Sestava SČV: Kroupa - Krmíček, Fidrich, Jílek, Javorek - Žák, Juhaňák, Burďák, Polák - Lapčík , Lučan  střídal: Staník, Turoň, Gábor, Schuch, Machů

OP mladší přípravky 

TJ Zlaté Hory - TJ Sokol Stará Červená Voda  31 : 4

Sestava SČV: Burďák Petr, Balog Marek, Podlahová Tereza, Suttnerová Marie, Nydrle Václav, Fidrich Marek, Rejda Jan, Gábor Damian (4 góly)

OP starší přípravky 

FK Stomix Žulavá - TJ Sokol Stará Červená Voda  9 : 14 (6 : 9)

Sestava SČV: Pišl Petr, Machů Vanessa (5 gólů), Gábor Damian(1 gól), Dostálová Michaela, Wadel Simon (1 gól), Pesslová Michaela (1 gól), Burďáková Simona (1 gól), Rejda Jiří, Miťko Samuel (2 góly), Zemánek Roman(1 gól), Burďáková Nikola (2 góly), Reimer František

 

Sobota 1.9.2018 - Dlouhé čekání je u konce! 

Čtyři kola jsme rozdávali body soupeřům a bylo potřeba to konečně zastavit. Mikulovice naopak bodovaly naplno, takže soupeř nás čekal kvalitní. Přesvědčili jsme se o tom v úvodu utkání, kdy se hosté ujali taktovky a snažili se nás zatlačit na naši polovinu. Vše vyvrcholilo úvodní brankou utkání, když jsme při závaru v naši šestnáctce nedokázali odkopnout míč do bezpečí, zmocnil se jej hostující Lukáč a proniknul s ním až do bezprostřední blízkosti Bédi Kroupy, kterého prudkou ranou obstřelil - 0:1. Po této brance se však obrázek utkání podstatně změnil a mi jsme začali postupně získávat více ze hry. Stále častěji jsme hrozili jak z rychlích akcí, tak i ze standartních situací. Vyrovnat se nám podařilo po spolupráci osvědčeného dua L+L. Jirka Lapčík zpracovává přihrávku, posílá za obranu přesný pas na Jaru Lučana a ten svůj nájezd zakončuje přesně - 1:1. První branka Jaru dobře naladila a ve 32. min. si připravil pro diváky, spoluhráče a možná i pro naše soupeře lahůdkovou podívanou! Snad třicet metrů od branky si postavil míč k zahrání přímého volného kopu z pravé strany hřiště. Většina hráčů čekala centrovaný míč, Jara ho však levačkou napálil neskutečnou ranou, přímo do protějšího horního rohu mikulovické branky. Úžasná dalekonosná bomba ještě na konci své dráhy cinkla o břevno, brankář hostů byl absolutně bez šance zasáhnout - 2:1. I nadále jsme se tlačili před soupeřovu bránu, ovšem do přestávky se nám zvýšit nepodařilo. Naopak, po standartní situaci opět udeřily Mikulovice. Centr před branku se nám podařilo nadvakrát ubránit, odražený míč se však dostal na velké vápno k hráči soupeře, ten jej patičkou poslal na nabíhajícího Kocourka a ten ho umístěnou prudkou střelou poslal podruhé do naší branky.

 Brzy po změně stran jsme šli znovu do vedení. S chutí hrající Jara Lučan vysílá za obranu rychlonohého Venu Žáka a ten obstřeluje vybíhajícího gólmana - 3:2. Hra se pak přelévala ze strany na stranu. V závěru utkání Mikulovice vystupňovaly své úsilí o vyrovnání. Dva jejich dalekonosné pokusy Béďa fantastickými zákroky zlikvidoval, nakonec však přecejen potřetí kapituloval. Naše obrana fungovala tentokrát skvěle, bránili jsme obětavě a s nasazením. Dopustila se snad jen tří větších chyb, jenže všechny tři byly potrestány. Při té poslední jsme nezachytili přihrávku za obranu, ani rozběhnutého Kocourka, ktarý tváří v tvář Béďovi nezaváhal - 3:3. Utkání již spělo k remízovému konci. Hosté vypadali spokojeně, mi však ne a především Jara Lučan spokojen nebyl. Jednoznačně hrdina utkání v jeho samotném závěru pronikl z levé strany do šestnáctky soupeře, dva obránce obešel, třetího také, ten ho však nešikovně srazil k zemi a pískal se pokutový kop. Toho se ujal zkušený Mira Juhaňák, zachoval chladnou hlavu a prudkou střelou jej poslal za brankářova záda. Po dramatickém průběhu utkání jsme se konečně dočkali prvního vítězství v sezóně. V cestě nám stál kvalitní soupeř, mi jsme však tentokrát sobě i fanouškům ukázali, že jsme hrát fotbal, ani vítězit zdaleka nezapomněli.

První zkušenosti sbírali naši nejmladší fotbalisté. V této sezóně zažíváme hotovou invazi mladých fotbalistů, což je úžasné a nesmírně nás to těší. Mladší přípravka zažila ostrý start se zkušenýma Zlatýma Horama, naopak starší přípravka veze hned napoprvé vítězství ze Žulové. Kromě přípravek letos máme také družstvo žáků. To vstoupí do soutěže následující sobotu v Černé Vodě, kde obstará předutkání očekávanému derby "A" mužtev černovodského Kameníku a našeho Sokolu. Nemůže tak být na víkend lepší pozvánky. Přípravky se představý poprvé před domácím publikem, ta mladší v neděli v 10:00 proti Vidnavě, starší v pondělí od 16:30 s Vápennou.

Aktualizováno ( Sobota, 08 Září 2018 21:26 )