Lost your password?
Muži: Domácí vítězství s Kuněticemi PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 25 Říjen 2009 18:49

Sokol SČV - Sokol Velké Kunětice 7 : 1 (5 : 0)

Sobota 24.10.2009 - Na hřišti ve Velkých Kuněticích se odehrál velmi pikantní zápas, v němž jsme byli domácím týmem, ačkoli jsme nastoupili proti Velkým Kuněticím. Nejen, že pro oba týmy je hřiště ve Velkých Kuněticích domácím hřištěm, ale v průběhu podzimu jsme několikrát trénovali společně. Motivace tak byla na obou stranách velká. Velké Kunětice v minulých kolech dokázaly porazit Lipovou 3 : 0 a vyhrály dokonce i v Javorníku, a tak se chtěly vytáhnout také proti nám.

Již od prvních minut jsme se však ujali taktovky utkání my a jednoznačně jsme soupeře přehrávali. Dobrá kombinace a hlavně výborný pohyb všech hráčů dělal snaživému soupeři problémy. V 18. minutě jsme se poprvé prosadili gólově, z hranice šestnáctky se po nahrávce Mirka Juhaňáka trefil bodlem přímo k tyči "domácí" Josef Novák - 1 : 0. Ve 23. minutě se po krásné akci a centru Luboše Gurky trefil dnes poprvé Marek Krmíček - 2 : 0. Ve 28. minutě zahrával rohový kop Mirek Juhaňák a jeho centr na zadní tyči našel hlavu Josefa Nováka a ten jej uklidil do sítě - 3 : 0. Ve 32. minutě se k trestnému kopu postavil Jirka Lapčík a jeho tečovanou střelu usměrnil do sítě aktivně hrající Marek Krmíček - 4 : 0. Další rohový kop ve 35. minutě propadl až na velké vápno k agilnímu Marku Staníkovi, který se neukvapil, zatáhl míč k brankové čáře a odtud odcentroval. K překvapení domácích zapadl centrovaný míč na zadní tyč a bylo to 5 : 0.

Druhý poločas již z naší strany nebyl tak dobrý jako ten předešlý. "Hosté" opticky vyrovnali hru a snažili se vsítit alespoň čestný úspěch. V 68. minutě se však ukázala individuální zdatnost Jirky Lapčíka, který si na velkém vápně pohrál se třemi soupeři a tvrdou střelou levačkou zakončil přesně k tyči - 6 : 0. V 72. minutě dosáhl hattricku Marek Krmíček, když využil krásnou přihrávku Jakuba Macečka - 7 : 0. Většího zaváhání jsme se dopustili v 85. minutě, kdy se Velké Kunětice dočkaly a snížily na 7 : 1. Velmi dobrý zápas tak znamenal zasloužené vítězství.

Branky SČV: 3 x Marek Krmíček, 2 x Josef Novák, Marek Staník, Jiří Lapčík

Sestava SČV: Salva - Staník, Fidrich, Novák, Kopřiva (86. Žák) - Gurka, Juhaňák, Jiří Lapčík, Jakub Maceček - Ligenza (46. Koranda), Krmíček (80. Turoň)

Aktualizováno ( Pátek, 30 Říjen 2009 18:54 )